Σκοπός του Sani Resort ήταν η δημιουργία ενός εστιατορίου με σύγχρονη ταυτότητα, κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και μονο-θεματικής γαστρονομικής υπόστασης. Έτσι, γεννήθηκε το Byblos Caviar, το μοναδικό caviar restaurant στην Ελλάδα. Το interior design φανερώνει πολυτέλεια, απλά προάγει το χώρο με στυλ και φαντασία.
Εισερχόμενος ο επισκέπτης βρίσκεται αρχικάστο «σαλόνι υποδοχής», με ευρύχωρους καναπέδες και πολυθρόνες, μεγάλο τζάκι και μια ξύλινη κομόντ. Είναι η πρώτηαίσθηση χαλάρωσης μέχρι να οδηγηθεί στο εστιατόριο και ν’ απολαύσει το δείπνο του.
Το εστιατόριο περιβάλλεται από τζαμαρία με θέαστις πισίνες του ξενοδοχείου Porto Sani Village, όπου βρίσκεται.Τα υφάσματα στην οροφή κι ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος δίνουν τοστίγμα της πολυτέλειας, σε συνδυασμό με μια διακριτικότητα.
Το αρχιτεκτονικό γραφείο Nimand Architects ανέλαβε τον σχεδιασμό και το interior design του Byblos Caviar.
Οι επισκέπτες θααπολαύσουν στο κομψό περιβάλλον του μενού με τα καλύτερα είδη χαβιαριού του κόσμου, σερβιρισμένα με παραδοσιακούς αλλά καικαινοτόμους τρόπους, όπως επίσης και πολυτελή καπνιστά ψάρια και οστρακοειδή. Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί μπορούν να είναι σίγουροιότι θα κάνουν ένα μοναδικό ταξίδι γευσιγνωσίας σ’ ένα εξαιρετικό περιβάλλον.
P r o j e c t d e t a i l s
Το αρχιτεκτονικό γραφείο Nimand Architects ανέλαβε τον σχεδιασμό και το interior design του Byblos Caviar.
Title: Byblos Caviar Restaurant, Sani Resort
Location: Κassandra Halkidiki
Type: Caviar restaurant
Architectural and interior design:Nimand Architects Niki Andreadi