Το Etrusco είναι περιτριγυρισμένο από έναν καταπράσινο κήπο, απ’ όπου ο chef ιδιοκτήτης, Έκτορας Μποτρίνι προμηθεύεται τις πρώτες ύλες των λαχανικών, των λουλουδιών και των φρούτων που χαρακτηρίζουν το μενού του.
Το γεγονός ότι μπορεί να βρίσκει με ευκολία αρκετές ύλες τον βοήθησε να αναπτύξει μια φιλοσοφία κουζίνας που εμπνέεται από τη φύση. Έτσι, μολονότι ο ίδιος έχει χαρακτηριστεί εκπρόσωπος της “μοριακής γαστρονομίας”, η αίσθηση που αποκομίζουμε είναι το άρωμα των απλών, διακριτών και φυσικών γεύσεων.
To Etrusco το 2003, κερδίζει και τον πρώτο του Χρυσό Σκούφο και μέχρι σήμερα αποσπά κάθε χρόνο Χρυσό Σκούφο από το περιοδικό Αθηνόραμα καθώς τα τελευταία 3 χρόνια βραβεύεται και ως το καλύτερο εστιατόριο στην Ελλάδα.
Project details
Title: Etrusco Restaurant
Type: Modern Mediterranean
Location: Kato Korakiana, Corfu